E-mailPraktijk voor massagetherapie

Voor wie?

Veel mensen weten niet dat massage een oplossing kan bieden voor vele lichamelijke klachten. Niet alleen pijnklachten als hoofdpijn, rugpijn of nekpijn kunnen verholpen worden.

Ook klachten die betrekking hebben op het disfunctioneren van de organen, zoals spastische darmen, constipatie, slecht functioneren van het hormonale systeem.

Massage kan ook bij "niet-lichamelijke klachten" helpen, zoals slapeloosheid, neerslachtigheid of lusteloosheid.

Tevens kan men zich preventief laten masseren. Je voelt bijvoorbeeld een rugpijn aankomen die je "voor wilt zijn".

Iedereen is daarom welkom bij praktijk Tigelaar voor een groot scala aan lichamelijke ongemakken. Ook is men natuurlijk welkom zonder lichamelijke klachten. Als u bijvoorbeeld alleen een massage wilt om alle stress achter u te laten en fit weer verder te gaan.

Binnen praktijk Tigelaar heeft men, naast het klachtgericht masseren van cliënten ook ervaring met het masseren van verstandelijk beperkten, ouderen en doofblinden.

De massages kan ook op locatie uitgevoerd worden in de vertrouwde omgeving van de persoon. Bedrijven die stoelshiatsu willen gebruiken om ziekteverzuim tegen te gaan, kunnen ook terecht bij praktijk Tigelaar.

Heeft u interesse? Neem dan contact op met praktijk Tigelaar. Samen zullen we bekijken wat massagetherapie voor u kan betekenen. Kijk op de Contactpagina voor de praktijkgegevens.